Skip to content

Het team

Maak kennis met onze specialisten

Alex van Rooijen

Met veel plezier werk ik al sinds 2009 in deze maatschap. De interactie met de mensen die ik begeleid en het samen werken aan herstel en weer goed kunnen bewegen, dat is wat ik het leukst vind aan mijn vak. Of het nu gaat om sporters of om mensen die goed willen kunnen bewegen in het dagelijks leven, ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen niveau.

Alex van Rooijen

Praktijkeigenaar, Algemeen Fysiotherapeut
Echografie, Hartrevalidatie
Yet van der Zwet

Fysiotherapie is het mooiste vak ter wereld: de hele dag mag ik mensen helpen van hun klachten af te komen,  in beweging te komen en hun lichaam weer positief te ervaren. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in chronische pijnklachten en oncologische fysiotherapie en heb mij aangesloten bij het oncologienetwerk. Ik ga graag samen met u aan de slag om te zorgen dat u zich fitter voelt.

Yet van der Zwet

Praktijkeigenaar, Manueel Therapeut
Dry Needling, Oncologie, SOLK
Renske van Hoeijen

Mensen helpen om in beweging te komen of te blijven, iedereen op zijn eigen niveau. Dát is voor mij het belangrijkste aan ons mooie vak. Bijvoorbeeld mensen met een hart- of vaataandoening, mensen die bang zijn om te vallen of mensen met knieartrose. De afgelopen 15 jaar heb ik dit gecombineerd met een master fysiotherapiewetenschappen (wat werkt er nu echt? En waarom?) en met een rol in de maatschap.

Renske van Hoeijen

Praktijkeigenaar, Algemeen Fysiotherapeut
Dry Needling, Etalagebenen, Hartrevalidatie, Knie, Valpreventie
Frank Timmer

Goede zorg begint bij goed luisteren. Wie goed luistert, kan iedereen helpen. Dat is mijn insteek om samen met u aan de slag te gaan met uw klachten. Ik bekijk uw klachten met een brede visie en werk samen met andere zorgverleners en collega's als uw klachten daarom vragen. Ik ben aangesloten bij Schoudernetwerk Midden Nederland en COPD Netwerk Utrecht. In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets.

Frank Timmer

Algemeen Fysiotherapeut
COPD, Dry Needling, Schouder, SOLK
Miranda Lichtenberg

Als sportfysiotherapeut en manueel therapeut is het mijn passie patiënten persoonlijk te begeleiden zijn of haar (sport)doel te bereiken. Ik heb affiniteit met veel orthopedische klachten en ontwikkel mij graag door m.b.v. cursussen (waaronder: echografie, dry needling, fasciatherapie, hardloop-, lies en kniecursussen). De combinatie van het helpen van patiënten en mijn interesse in het bewegingsapparaat maken het voor mij het perfecte beroep.

Miranda Lichtenberg

Manueel Therapeut, Sportfysiotherapeut
Dry Needling, Echografie, Knie, Loopscholing
Marloes Haartman

Ik vind het fijn om mensen te helpen, van hun klachten af te komen en uit te zoeken waar de klachten vandaan komen. Als fysiotherapeut blijf je ontwikkelen en leren en dat maakt het zo interessant. Ik vind het leuk om sporters te begeleiden. Maar ook begeleid ik mensen als leefstijlcoach. Verder heb ik ook affiniteit met de onderste extremiteit, revalidatie na operatie, artrose klachten en longaandoeningen.

Marloes Haartman

Algemeen Fysiotherapeut
GLI, COPD, Hartrevalidatie, Knie, Seniorenfit
Marieke Le Gué

Baliewerk is mij op het lijf geschreven. Dit doe ik al enkele jaren met veel plezier. Vooral de sociale interactie spreekt mij aan waarbij dienstbaarheid hoog in het vaandel staat. Daarnaast begeleid ik seniorengroepen, een doelgroep die mij na aan het hart ligt. Het is belangrijk dat ouderen actief blijven en niet vereenzamen. De seniorengroepen zijn een gezellige afwisseling met mijn balietaken.

Marieke Le Gué

Praktijkassistente
Seniorenfit
Liesbeth Lust

Ik ben Handtherapeut en Manueel therapeut. In de dagelijkse praktijk werk ik veel met mensen die klachten hebben aan de nek, rug, schouder, elleboog of hand. Middels mijn theoretische kennis en ervaring kunnen we samen de klacht analyseren en behandelmogelijkheden vinden. Een uitdaging die ik graag aan ga. Fysiotherapie is een energiek vak; ontwikkelingen staan nooit stil en het werken met verschillende mensen maakt mijn werk inspirerend.

Liesbeth Lust

Manueel Therapeut
Handfysiotherapeut, Oncologie, Schouder
Cis de Leeuw

Ik werk al bij Fysio de Molen sinds 2006 en nog steeds met veel plezier! Ik zit regelmatig aan de balie, maar meestal in de backoffice. Ik regel de financiën voor de praktijk, zoals de boekhouding en de facturatie. Ik vind het leuk om patiënten te woord te staan, om collega's te helpen met moeilijke declaraties en om "de cijfertjes" netjes op orde te houden.

Cis de Leeuw

Praktijkassistente
Anna Beekers

Wat in mijn ogen fysiotherapie zo'n mooi vak maakt is de samenwerking tussen therapeut en cliënt. Samen zoeken wij naar de oorzaak van de klacht en hoe deze het beste verholpen kan worden. Mijn passie binnen de fysiotherapie is het verband tussen het brein en het lichaam, zoals o.a. centraal neurologische aandoeningen en SOLK.

Anna Beekers

Algemeen Fysiotherapeut, Psychosomatisch Fysiotherapeut i.o.
Parkinson (boksen), Neurologie, Medical Tape, SOLK
Thea Boelhouwer

Vanaf augustus 2019 ben ik bij Fysio de  Molen gaan werken als praktijkassistente. Eén van de leuke dingen van mijn werk vind ik het contact met patiënten zowel aan de balie als telefonisch. Het werk is nooit saai omdat ik naast het werk aan de balie ook nog tal van andere administratieve werkzaamheden verricht. Gastvrijheid, vriendelijkheid en punctualiteit staan hoog in mijn vaandel.

Thea Boelhouwer

Praktijkassistente
Veerle Reijnders

Iedere klacht en patiënt is anders. En dat maakt mijn werk zo leuk, geen dag is hetzelfde! Mijn passie ligt bij het behandelen van gewrichtsklachten. Ik heb cursussen gedaan voor schouder- en knieklachten en zie veel patiënten voor de revalidatie van een nieuwe heup of knie. Ook de ruggroep geef ik al jaren met plezier. Hopelijk mag ik ook u helpen bij het verminderen van uw klachten!

Veerle Reijnders

Algemeen Fysiotherapeut
Heup, Knie, Medical Tape, Ruggroep, Schouder
Iris Fischer

Sinds 2011 mag ik mijzelf fysiotherapeut noemen en daar ben ik trots op. Ik mag mensen helpen makkelijker te bewegen en weer plezier te krijgen in de dingen waar ze van genieten. Sinds 1 juni 2022 mag ik dit bij de Molen doen. Ik ben handtherapeut en neurologisch fysiotherapeut, aangesloten bij ParkinsonNet en MS zorg Nederland. Ik heb ruime ervaring in het werken met kwetsbare ouderen en revalidatie na operatie.

Iris Fischer

Algemeen Fysiotherapeut
Parkinson (boksen), MS, Handfysiotherapeut, Neurologie, Medical Tape
Alexandra Bogman

Door de combinatie van fysiotherapie en manuele therapie kan ik mijn vak in de volle breedte uitoefenen. Ik heb veel ervaring opgedaan met het behandelen van de wervelkolom (nek/rug/bekkenpijn bij zwangerschap) en aangrenzende gewrichten als schouder en heup, alsook bij nek/hoofdpijn. Een belangrijk onderdeel van een behandeling vormt persoonlijke begeleiding en specifieke oefeningen gericht op uw klachten.

Alexandra Bogman

Manueel Therapeut
Marjolijn Davis

Problemen van het bewegingsapparaat helpen verbeteren vraagt om het kijken naar vele aspecten die bij bewegen horen. Het helpen van mensen vraagt om aandacht voor de hele mens. Holistisch te werken. Ik verdiep me graag in het helpen van patiënten met chronische klachten zoals  COPD, Perifeer vaatlijden, ketenproblematiek, neurologie en handklachten. In deze praktijk krijg ik de ruimte om me daarin te blijven ontwikkelen.

Marjolijn Davis

Algemeen Fysiotherapeut
Pilates, Handfysiotherapeut, COPD, Etalagebenen, Neurologie
Back To Top