Skip to content

Wij zoeken een Algemeen  Fysiotherapeut met interesse in neurologische aandoeningen voor 24-40 uur.

Fysiotherapiepraktijk De Molen bevindt zich in het centrum van Houten, op loopafstand (500 m.) van het station. De praktijk maakt deel uit van Medisch Centrum Molenzoom waarin meerdere disciplines (huisartsen, ergotherapie, diëtiek etc.) zijn vertegenwoordigd.

Fysiotherapiepraktijk De Molen is een grote, toonaangevende, gespecialiseerde praktijk waar vele aspecten van de fysiotherapie samenkomen, van manueel therapie tot chronische pijn. De praktijk is dan ook aangesloten bij alle relevante samenwerkingsverbanden zoals Parkinsonnet, MS netwerk, NAH netwerk, Chronisch Zorgnet, Schoudernetwerk Midden Nederland, COPD netwerk etc.  Meer informatie is te vinden op deze website.

Om ons ambitieuze team te versterken, hebben we ruimte voor een algemeen fysiotherapeut die  affiniteit heeft met neurologische patiënten. Onze praktijk staat in Houten goed aangeschreven ook op het gebied van neurologische revalidatie en heeft een uitgebreid netwerk. Één van onze oefenzalen is hier volledig op ingericht. In verband met pensionering van één van onze drie neurologisch fysiotherapeuten, zijn wij op zoek naar versterking!

Ben jij een multidisciplinair en intercollegiaal denkende teamplayer, doelgericht met een scherp observerend vermogen en oog voor de mens achter de patiënt? Beschik je over uitstekende sociale vaardigheden? Ontwikkel je jezelf graag verder? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken. Beschikbaarheid op zaterdag is een duidelijke pré.

Heb je belangstelling? Stuur je sollicitatiebrief begeleid met cv aan Maatschap@fysiodemolen.nl

Heb je aanvullende vragen dan kun je contact opnemen via 030-6378283

Back To Top