Skip to content

Behandelingen bij Fysio de Molen

Heb je vragen over de behandelingen? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Parkinson

Wanneer u de ziekte van Parkinson hebt kunnen er een hoop vragen ontstaan over problemen bij dagelijkse activiteiten of ontstaan er problemen met bewegen. Bewegen is van groot belang bij de ziekte, Fysiotherapie de Molen kan u hierbij helpen. Samen met u bekijken we welke problemen aanwezig zijn en kunnen we behandeling inzetten die gericht is op bijvoorbeeld dagelijkse activiteiten (lopen, fietsen, zelfzorg), beweeglijkheid van gewrichten en spieren, balans en algehele conditie.

Wij vinden het belangrijk dat u de beste zorg krijgt en werken wanneer dit nodig is samen met andere disciplines binnen ParkinsonNet. Uit onderzoek blijkt dat patiënten die behandeld worden door een zorgverlener die aangesloten is bij ParkinsonNet beter af zijn. Als praktijk zijn wij aangesloten bij ParkinsonNet. Meer informatie over het netwerk kunt u vinden op: https://www.parkinsonnet.nl/

Naast individuele behandeling hebben wij ook Parkinsonoefengroepen. Hierbij doet u een uur lang oefeningen in een groep van maximaal vijf personen.  Onze fysiotherapeuten zijn geschoold in het geven van PWR ofwel grote bewegingsoefeningen, een manier van bewegen die bewezen effectief is voor parkinsonpatiënten.

 

Back To Top