Skip to content

Behandelingen bij Fysio de Molen

Heb je vragen over de behandelingen? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Neurologie

Fysiotherapie De Molen staat in de regio bekend als dé praktijk voor neurologische revalidatie. De praktijk is volledig ingericht om te revalideren na bijvoorbeeld een herseninfarct of dwarslaesie en is van vele materialen en apparaten voorzien (statafel, loopbrug, motomed, rolstoelroeier).

Wanneer u een neurologische aandoening heeft kunnen wij hulp bieden bij uiteenlopende klachten zoals: vermoeidheid, verminderd uithoudingsvermogen of spierkracht, verbeteren van uw balans en mobiliteit. Daarnaast kunnen, door het aanleren van nieuwe technieken, de dagelijkse activiteiten als wandelen, fietsen, traplopen, huishoudelijke activiteiten of persoonlijke verzorging, toch uitgevoerd worden.

Naast individuele therapie biedt Fysiotherapie De Molen ook groepstraining aan, gericht op loopvaardigheid en balans, en Fit-Stroke training.

Fysiotherapie De Molen werkt indien nodig samen met andere disciplines in Houten. Om die reden is onze praktijk aangesloten bij het Eerstelijns NAH-netwerk Houten. Meer informatie over het netwerk kunt u vinden op: https://www.zorginhouten.nl/nahl/

Maak een afspraak
Back To Top