Ga naar hoofdinhoud

Onze praktijk kan gelukkig gewoon open blijven, ook na 17.00.  De afgekondigde maatregelen hebben wel tot gevolg dat trainen met een strippenkaart in de avonduren niet mogelijk is. Bespreekt u de alternatieven met uw fysiotherapeut.

We nemen uw en onze veiligheid serieus. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging KNGF.  Alle fysiotherapeuten dragen de hele dag een mondkapje. U verzoeken we vriendelijk een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek aan de praktijk.  Tijdens het sporten kunt u uw mondkapje af doen.

De andere voorzorgsmaatregelen blijven van kracht, we zetten ze nog even voor u op een rijtje:

– Graag voor en na de behandelingen handen ontsmetten

– Wilt u bij verkoudheidsklachten, ook al zijn dat milde klachten, niet naar de praktijk komen en de behandeling afzeggen. Waar mogelijk zal uw fysiotherapeut u telefonisch behandelen.

– Onze oefenzalen en behandelkamers hebben een goed ventilatiesysteem. Waar mogelijk zetten we de ramen open. Lukt dat niet dan gebruiken we de airco om de ruimte te ventileren.

– Komt u niet langer dan 5 minuten voor de afspraak naar de praktijk, zodat er niet te veel mensen tegelijk in de wachtkamer aanwezig zijn

– En natuurlijk te allen tijde 1,5 meter afstand houden van iedereen, tenzij dat onmogelijk is in verband met de behandeling

Wij willen u graag op een goede en veilige manier blijven behandelen en rekenen daarbij op uw medewerking!

Back To Top