Ga naar hoofdinhoud

En ben je doelgericht? Heb je een scherp observerend vermogen en oog voor de mens achter de patiënt? Denk je multidisciplinair en intercollegiaal? Kom dan vooral eens praten. Wij zoeken een teamplayer,  met uitstekende sociale vaardigheden die zich prima verbaal en schriftelijk uitdrukken.

We zijn per 1 september op zoek naar een algemeen fysiotherapeut m/v  voor een zwangerschapswaarneming van 32 uur per week. Meer en minder uur is bespreekbaar. Beschikbaarheid op zaterdag is een duidelijke pré ook voor continuering op de lange termijn.

Fysiotherapiepraktijk De Molen is een ruime, moderne praktijk in het centrum van Houten, op loopafstand (500 m.) van het station. De praktijk maakt deel uit van Medisch Centrum Molenzoom waarin meerdere disciplines (huisartsen, ergotherapie, diëtiek etc.) zijn vertegenwoordigd.

Fysiotherapiepraktijk De Molen is een grote toonaangevende gespecialiseerde praktijk waar vele aspecten van de fysiotherapie samenkomen zoals o.a. manueel therapie, neurologische revalidatie, hart- en longrevalidatie, chronische pijn etc. De praktijk is dan ook aangesloten bij alle relevante samenwerkingsverbanden zoals Parkinsonnet, Chronisch Zorgnet, Schoudernetwerk Midden Nederland, COPD netwerk etc.  Meer informatie vind je elders op deze website.

Bij belangstelling stuur je sollicitatiebrief begeleid met cv aan Maatschap@fysiodemolen.nl

Heb je aanvullende vragen, kun je contact opnemen via 030-6378283

Back To Top